Tuesday, December 24, 2013

SET KURUS SHAKLEE

Tentu saja anda rasa malu bila digelar gemuk??semua orang impikan bentuk badan yang cantik dan menawan.jangan sedih bila digelar gemuk dan tak cantik.anda diluar sana yang mengalami masalah berat badan @ gemuk boleh ikhtiar dan cuba mengambil SET KURUS SHAKLEE.

Bagaimana set kurus shaklee boleh membantu anda untuk menurunkan berat badan??Shaklee mengamalkan 3 kaedah untuk kurus iaitu BAKAR,BUANG DAN BINA

1. BAKAR (LECITHIN/ OMEGA GUARD)
Fungsi: bertindak sebagai pemecah dan pembakar lemak dan kolestrol

2. BUANG (ALFALFA/HERB LAX)
Fungsi:membuang lemak, toksin dalam badan

3. BINA (CINCH/SOY PROTEIN)
Fungsi: bina otot, elak kulit menggelebeh

Saya akan terangkan mengenai 3 kaedah ini

~ Proses pemecahan lemak boleh dilakukan dengan mengambil Lecithin atau Omega Guard.  Lecithin dinamakan pengemulsi semulajadi kerana ia mempunyai kesan melekat pada lemak

~ Proses mendetox dan membuang adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.

Bagi yang tidak sembelit, boleh mengambil Alfalfa, dan yang mengalami masalah sembelit, boleh ambil Herb-Lax.. Herb-Lax tidak sesuai untuk ibu yang menyusu kerana ia akan menyebabkan bayi cirit-birit.

~ Proses membina otot dengan protein. Ini adalah kerana protein sangat membantu dalam meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot dari bebas lemak.

Untuk protein yang terbaik,saya cadangkan anda mengambil Cinch Shake Mix tetapi bagi ibu yang menyusu saya syorkan mengambil ESP kerana esp membantu dalam membanyakkan susu badan.

***MINUM AIR SEBANYAK 3 LITER sehari supaya proses pengurusan berjalan dengan lebih berkesan.

Ramai yang dah mencuba dan berpuas hati dengan Set Kurus Shaklee..Anda bila lagi?? berminat boleh hubungi saya :

facebook : https://www.facebook.com/hasma.mustafakhama

whatsapp :

HASMA 0187789711
HASMA 0187789711
HASMA 0187789711